Среща в сенките
Две фигури, изгубени в нощта,
отделени от света, затворени в себе си,
две души, открили се в деня,
едва в недрата на нощта, открили
спокойствие, отдих и близост копняна.
Две сърца, разделени от реалността,
намират спасение в любовта си.
Малка среща, откраднат миг,
тайна среща в дървесните сенки.
Когато нощта е студена
и светът те гледа със злобно око,
този кратък миг сред сенките
е спасение за тези две души.
© Диляна Неделчева All rights reserved.
Продължавай в същия дух , а аз скоро ще кача и други неща
Поздравчета