Срещнах те, за да позная светлината...
Отново... Да повярвам в милостта на Бог...
Срещнах те... Душата ти ми бе позната...
И спомних си за нашата любов
в началото на времената,
когато Господ ни събра...
И бях най-първата, извечната и свята,
обичана, обичаща жена...
Срещнах те... И няма първа и последна
любов... Защото е една!
Възкръсвам в преродената ти нежност,
Аз, първата и вечната жена.
© Нина Сименова All rights reserved.
чудесно е, цялото е прекрасно!