18.12.2007 г., 9:25 ч.

Срещнах те 

  Поезия
1062 0 24

                                 

                        Срещнах те, за да позная светлината...

                        Отново... Да повярвам в милостта на Бог...

                        Срещнах те... Душата ти ми бе позната...

                        И спомних си за нашата любов

 

 

                        в началото на времената,

                        когато Господ ни събра...

                        И бях най-първата, извечната и свята,

                        обичана, обичаща жена...

 

 

                       Срещнах те... И няма първа и последна

                        любов... Защото е една!

                        Възкръсвам в преродената ти нежност,

                        Аз, първата и вечната жена.

                      

© Нина Сименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??