Sep 10, 2012, 12:09 PM

Сродна душа 

  Poetry » Love
763 0 2

Случайно забелязах те в тълпата
от безсрамно блудстващи души.
Усмихна се и продължи нататък,
но в мен остави палещи очи.


Като дете, несправедливо обвинено,
бунтувах се, не бях те преживял.
Оглеждах се за теб опиянено -
дори не бях със теб се запознал...


А погледът ми търсеше приятел -
душа, в която бях се припознал.
Безкрайно тъжен продължих нататък,
че вечно ще те търся осъзнал.



Чети още: http://k-iliev.blogspot.com/2012/09/blog-post_7356.html#ixzz25zDagUDk

© Камен Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много мил стих - разнежва..., дори ме просълзи...!!!
    "А погледът ми търсеше приятел -
    душа, в която бях се припознал.
    Безкрайно тъжен продължих нататък,
    че вечно ще те търся осъзнал."
  • Хубаво стихотворение! Поздравления, Камен!
Random works
: ??:??