Aug 20, 2022, 7:00 PM

Стадото 

  Poetry » Civilian
275 0 0

Блее си то, не ще да разсъждава,

за родоотстъпници може да гласува пак,

в резултат - родното се разпродава,

кандидати - много, последицата - мрак.

 

Не ни дават да имаме родина своя,

историята "Човек и общество" става.

Народе, спиш, тази държава е твоя,

тя трябва да се пази, да се защитава.

 

Отговорност е да мислиш за държава,

затова внимавай, пред опасностите бди,

че тя да е разграден двор продължава,

но все още злото може да се победи!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??