Греди, от чувства утаени,
остро се пречупиха в средата
и уроци чужди, подарени,
отмиха ме отвътре със водата.
В мен огромна дупка зее,
аз съм грозна, мрачна пещера
и каквото вътре оцелее
се превръща във вода.
Дъждът крилата ми стопява,
а нозете вече са отмити
и всеки път остатъци спасявам
от себе си във малки сталактити.© Ралица Желева All rights reserved.