Mar 1, 2008, 10:44 PM

Стана изведнъж 

  Poetry » Phylosophy
636 0 10

Навън е пусто... стана изведнъж,

настани се на мислите в храма,

изсипа се в душата дъжд,

надявайки се на промяна.

 

 

Навън е тихо... стана изведнъж,

превзе ме лекомислено стаена,

напълни ме с мъгла и мъст,

заситих сетивата огладнели.

 

 

Навън е тъмно... стана изведнъж,

невиждайки прекрачих тъмнината,

разля се светлината изведнъж,

усетих я, раздирайки тъмата.

 

 

Навън е хладно... стана изведнъж,

трепереща, притихнах занемяла,

косите заледени неведнъж,

разпърснаха се в приказна омая.

 

 

Навън е късно... стана изведнъж,

почувствах го, когато бях ранена,

очите си отворих и видях,

не бях сама, бе някъде около мене.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??