Dec 27, 2007, 12:10 PM

Стани моя жена... 

  Poetry » Love
1500 0 25

 

Ще среша косите на спомена

с най-шарения гребен от мечти.

И в царството на любовта ми

царица пак ще бъдеш ти.

 

Ще те обкича със надежди.

Ще бдя на твойта свобода.

И под дъгата ще те моля

СТАНИ МОЯ ЖЕНА!!!

© Пламен Константинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??