Mar 27, 2017, 12:04 AM

Стига тичане 

  Poetry » Love
266 1 0

Седим.
Двама с теб.
Мълчим.
Докосваме късчета лед.
И ги топим.

Усмивка.
Топли очи.
Щастливка си ти
с малко мечти
но си ранима
и в твоите очи
няма зима.

А аз съм влюбен.
Нямам тревога.
Силно учуден
защото не мога
да бъда труден
за обичане.
А ти не си строга
Седим.
Стига тичане.

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??