May 29, 2015, 12:50 AM

Стихийно 

  Poetry » Other
462 0 2

От бурите родена съм
вода съм
въздух
огън
Единствено земя не бях
отблъсквам
не притеглям
Свободна съм
като сълза
сферична
безтегловна
Живея под дъгата
Светкавица
и Гръмотевица са ми приятелки
Дъждът ми е любовник
От Огън храня се
А Вятърът ме носи на ръце
Благословена съм

© Ле Бед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??