Jul 31, 2006, 9:28 PM

стихия 

  Poetry
622 0 1
Небето потъмня,облаците обгърнаха радостта ми.
усещам че ще вали,ще има буря,
придружена с много мъка,сивота и забрава.
А аз те обичам,а аз те желая
но природата ми подсказва чрез тази стихия
бъдещето обречено...
и ето-заваля,сълзите ми се сливат със дъжда,
косите ми от вътъра...и така както
те се преплитат и мислите ми като тях
са така разбъркани...
И мина време бурята отмина,
и последната сълза се стече по устните ми,
и последен гръм падна в душата ми,
и последно сбогом ти казвам...
но още те обичам,но още те желая,
но природата ми подсказа чрез тази стихия.

© Василена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??