Aug 17, 2013, 5:01 PM

Стихо за соросоидната раса 

  Poetry » Civilian
409 0 3

Нова класа, нова раса иде -
от паролапащи соросоиди.
Елитарни и тоталитарни,
вносители на вируси коварни...

Тлъсто плащат мозъчните тръстове -
и бъркат в мозъците ни чевръсто...
Ако си заврем главата в пясъка -
тогава ще ни го заврат... във задника...

Грабят алчно българското злато...
Купуват бъдещето ни, земята...
Нов ли курс поехме - ново робство?...
Държава ли сме - без държавна собственост?...

Марин Тачков
11 август 2013 г.

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??