Sep 12, 2018, 1:32 PM

Стиховете ми 

  Poetry
198 0 0

убиват ги
като деца
изправени до зид
задето са играли
със муниции
война е
а пък те играят на войници
ни капка жал
откосът ги поваля
заглушено
допреди малко бяха живи
бяха тука 
наредени
бяха мене
сега са ничии

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??