May 15, 2015, 7:47 AM

Сто пъти предпочитам 

  Poetry
277 0 1

“Ето много, много думи, защото не мога да се докосна до теб. Ако можех да спя с теб и да те държа в обятията си, мастилото би изсъхнало в мастилницата!”

- Д. Х. Лорънс, “Любовникът на лейди Чатърли”


Хиляди думи изписах,

редих ги в безброй изречения,

римувах, рисувах, издишвах 

ги в неумели сравнения...

Те, думите, нямат свършване.

Но сто пъти предпочитам

не да ги пиша до втръсване,

а да ги четеш от очите ми.

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • За хилядите думи не знам, но тези си ги написала чудесно!
Random works
: ??:??