Сто вата слънце! А живеем уж
със чувството, че светим като него.
И примерът в сравнението - чужд,
дори за мощните далекогледи.
Пазете се от мними светила,
които мерят себе си със лумен!
Чух, истинското слънце пожела -
не го сравнявайте със малоумни!
© Мария Панайотова All rights reserved.
Дано да съм успяла, приятелю!Благодаря ти, че ме навести!