May 11, 2007, 8:58 AM

Стоик 

  Poetry
769 0 1

Уморих се от спомени.
Уморих се от грешки.
Уморих се от грижи човешки.
Уморих се от болки.
Уморих се от обич.
Уморих се да мразя дори.
Уморих се да тичам насам и натам.
За какво, без да знам.
Но знам, дори от умора да се влача,
за теб бих сторил всичко, без да се протаквам
и да се оплача.
Изстрадах за тебе... и още ще страдам...
И виж, уморен съм, но на колене не падам.

© Вълко Тодореев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??