Уповавам се на теб!
Вярвам в твойта аура,
макар светът да е нелеп
и ти да спиш сред арматура.
Гърчове, неспирен плач.
Въртя се в кръг
от изгрев до здрач...
О, сладък мой недъг!
Въртят се очите ти -
наляво, надясно, нагоре, назад;
ала за мен са слепи, изпити.
Не съзират целия този ад!
Бягай, любими принце!
Тичай сред тревата!
Аз пък ще си сипя винце -
толкоз, че да не боли главата.
Избледней в нощта...
Стопи се!
Не можеш духна тъй свещта...
За бога, принце, опомни се!
Изчезвай сред стоманения град,
събери и ласките си в куфар!
От днес ще любя само Глад.
И не забравяй мощния си буфер!
© Цветина All rights reserved.