На ръба на океана,
по ръба на мисълта ми,
малки цветни дъждобрани
разпилени по косата ми.
Аз съм капка, цветен сън съм,
ти ме гледаш в огледалото.
Няма сухи, суша няма,
че се вмъквам по следата ти.
Ти си птица, птица няма,
с мен политна, не усети ли?
От стомана. Слънце няма,
аз живея в ледовете ти...
© Йоана All rights reserved.