May 30, 2008, 7:29 PM

Страх 

  Poetry » Love
789 1 3

 

Дали обичаш ме истински ти

или просто бягаш от самотата си,

дали в живота ти има място за мен

или ще бъда само забравен спомен?!

 

Обичам те, нужно ли е да го казвам

с поглед, с устни?! С всичко го показвам!

Ти ми върна усмивката, мечтите,

от лицето даже заличи сълзите.

 

Само с поглед огън в мене палиш

и нежно пак косите ми галиш,

но страхът не спира в моята душа

да казва "внимавай" да не е лъжа!

 

 

 

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??