Sep 6, 2007, 12:22 AM

Страх 

  Poetry
651 0 7
Онемях от неказани думи.
Остарях от разбити мечти.
Оглушах в часовете безумни,
самотата, в които крещи.

Ослепях от видения ярки.
Онемях. Оглушах. Ослепях.
Полудях от желания жарки,
но от страх не посегнах към тях.

© Валентина Шейтанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??