Jun 30, 2009, 10:21 PM

Страхът ужили мечтата... 

  Poetry
549 0 10

Страхът ужили

мечтата

по ръцете ù - спомени.

Със сълзи-рими

заплака

от болка.

 

Жилото

на съмнението

дълбоко в нея остана,

но тя отново е жива.

А страхът?

Дай, Боже - умрял...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??