Не мога да разбера този живот,
а може би съм въвела грешния код.
Всичко около мен е толкова зле,
нищо не става така добре.
Всички ми казват, че съм добра,
но в очите им виждам злобата.
Не мога повече така –
все аз да съм добра.
Приемете, че и аз съм човек
и моята душа се нуждае от лек.
Тя е толкова наранена,
макар че ми е от Господ дарена.
Не знам къде да отида,
а може би трябва да замина.
Някъде, където всички се уважават
и любов един на друг си дават.
Никой не завижда на чуждите успехи
и не гледа кой е с по-скъпи дрехи.
Искам да намеря такава страна,
в която за всички най-важна е обичта.
© Търсеща Свобода All rights reserved.