Jun 25, 2020, 1:03 PM

Странности 

  Poetry
347 0 0

 

 

 

Колко е странен тоз живот -
да го възпееш или препсуваш,
песенна поема или гроб дълбок,
в който случайно съществуваш ...

 

все пълен с надежди светли,
често от буря по-навъсен,
нежен като бяло цвете
или по човешки мръсен.

 

Сред пустиня в оазис оцеляваш -
в твоето парченце личен свят,
цамбуркаш в него и си вярваш,
че от тебе няма по-благат ...

 

Аз не вярвам. Странно ...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??