Моето сърце те разбра сега.
Страстта се е настанила в твоята душа.
Където и да те целуна, ще ти хареса.
А любовта грее в твоите очи,
това виждат моите очи.
Страстна и красива, с огнена душа,
влизам сега в твоето сърце.
То ме хареса.
Прегърна ме и се потопихме в страстта.
© Наско кирилов All rights reserved.