Jul 31, 2008, 9:29 PM

Страст 

  Poetry
945 0 7

Не ме поглеждай с тези очи.

И не изричай нито дума.

Защото искрено боли,

когато искам, а те няма.

 

Не ме целувай, че гори

по устните ми твойта страст.

Кръвта в сърцето ми кипи,

над разума си нямам власт.

 

Не ме докосвай с тез ръце,

които карат ме да тръпна.

Защото с плачещо сърце

не бих могла да се отдръпна.

 

Не ме обичай! Че си грях

и тялото ми те желае.

Да те отблъсна не успях

и все на тебе ми ухае.

© Елина Керчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??