Feb 4, 2008, 5:07 PM

Стратег 

  Poetry » Humour
531 1 2
Стратег

През нощта телефонът звъни,
а на мен много ми се спи
и ставам от удобния си кулкуш,
вдигам - президента Буш.

Учо, вика: Аман, заман - помогни,
че под опашката ми гори
и с тези луди араби
ич не мога се оправи.

Добре, викам, президенте Буш,
ама първо ще взема един душ,
после пак позвъни
и старото нещо ще уреди.

И пак ми се обажда,
отново ми досажда.
- Учо, пак съм аз - прости,
но моля те, проблема ми разреши.

Викам: Добре бе, смотаняк,
хайде да те оправя пак.
ПСИХОЛОГИЯ - причината ако знаеш,
защо са толкова луди ще осъзнаеш.

Толкова са луди и подивели,
че жени никога не видели.
Ни дупе, ни бедра,
ни гърди, ни глава.

Не знаеш дали я има или няма,
там някъде под чаршафа.
И при мене ако е така
и аз веднага ще се взривя.

Така че на Путин се обади
и смирено го помоли,
предложи му хиляда милиона
за руски проститутки - няколко батальона.

И ще правят арабите - любов, а не война,
те това е моята СТРАТЕГИЯ.

И рече президентът Буш:
- Учо, направо ме хвърли в туш!!!
От сърце ти благодаря
за гениалната СТРАТЕГИЯ.

Викам: Гошо Храстчето - благодарностите забрави,
някой и друг долар изпрати.

И ето че имам сега
милион в банката.

Р.S.

Преди две седмици бях на концерт на Бон Джови.
Между две парчета зададоха въпрос:
Защо евреите не последваха Буш във войната срещу Хусейн?
Отговор: Научили са се от опит - предишният път, когато послушаха говорещ храст (буш на английски е храст) 40 години гладни се мотаха из пустинята.
В библията - нали Господ бил проговорил на Мозес от горящ храст.
Вицът много ми пасна, та реших и  аз  нещо да напиша за БУШ.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ПСИХОЛОГИЯ - причината ако знаеш,
    защо са толкова луди ще осъзнаеш.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Направо ме хвърли в туш!
  • Много оригинално се е получило, браво
    и ти завиждам за Бон Джоуви
Random works
: ??:??