Dec 21, 2014, 11:52 AM

Строежите... на таралежите... които са все още без бодли... 

  Poetry » Phylosophy
422 0 1

Построих си дворе ц-

влязох, станах за присмех,

а дворецът - на замък във пясъчника.

Построих самолет -

за да литна, си мислех,

че крилата от вестник достатъчни са.

 

Построих си завод

за мечти и балончета –

и трите се спукаха, последователно.

Построих си живот

с фея, принц, бели кончета –

а реалният ме обори старателно.

 

Построих си очи

огледални очи -

в тях никой не искаше да се огледа.

Построих си обор

на шега, ала спри -

виждаш, днес е ПРЕТЪПКАН с говеда !!!

 

 

 

Таня Дачева

© Таня Дачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??