Aug 23, 2022, 9:46 AM  

Струва ли си 

  Poetry » Phylosophy
459 9 7

Чувствам се добре, съвсем добре
сред тишината шумна на капчуците...
с тайните на всички дъждове,
изплакани от слънцето и бурите.

Чувствам се добре, съвсем добре
сред истините, спящи, на заблудите...
притихнали в незрящи светове
като краткия живот на пеперудите.

Чувствам се добре, съвсем добре
сред спрелите секунди на минутите...
свободни като прерийни коне,
без стремето метално на табуните.

Чувствам се добре, съвсем добре
сред грохот, онемял от думите...
завихрил сили от пустинни ветрове,
разтопил се като сняг по кулите.

Чувствам се добре с душата си, добре...
говорим си понякога за "лудите"...
превзели всички върхове...
струва ли си вече да ги будиме?!...

© Теодора Атанасова All rights reserved.

The work is a contestant:

Това, което душата премълчава »

8 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??