Nov 25, 2006, 11:52 AM

Струва си 

  Poetry
698 0 4
Във мъка аз ще се удавя,
ще скоча в пропаст без надежда...
И няма аз да се завърна същата...
Дали по-лоша или по-добра -
въпрос без отговор си е това!

Ще пия аз от всички извори,
ще търси отговори моята душа...
Ще скитам вечно, без да спра...
А ако някога се уморя,
за теб ще мисля...за тебе и света...

Ще вдигна пак глава и ще търпя!
Ще знам, че струва си да ме боли,
щом ти ще бъдеш по-добре!
Ще знам, че струва си да търся,
щом ти ще ме откриеш някъде!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??