Dec 1, 2007, 11:45 AM

студено 

  Poetry » Love
618 0 14

докосвам те

без да те усещам
искам да те чуя
но думи нéми
виждам
със затворени очи
те гледам
в тишината си
те слушам

уж не съм
а съм
сама
и ми е
студено

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??