Dec 6, 2006, 1:00 AM

Студено? (хайку) 

  Poetry
548 0 3



слънце бледнее
студена мъгла кипи
при теб е топло


* * *

вън вятър свири
две тела се преплитат
бавно и жадно


* * *
 
слънце наднича
радост в сърца прелива
цветя сред зима






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??