Jan 28, 2010, 9:09 AM

Стъклопис 

  Poetry » Other
507 0 1

Цветни стъкълца - трудно се редят.

Пръсти уморени  -  лесно ги трошат.
Рамките оловни стягат кат окови.
Ала днеска вече са готови.

 

Бляскави искрящи

греят на стената.
Живи и трептящи

радват ми  сърцето.

 

Светлина лъчиста.
Те я оцветяват.

И душата - мрачна и нечиста.

Те я осветяват.

 

И изпаднал във захлас

си повтарям аз на глас,

че искрица Божия открих,

чудо вечно сътворих!

© Милен Личков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??