Jun 10, 2006, 9:46 PM

Стъпкана памет 

  Poetry
697 0 9

Накъсана на парчета кървящи.
Разпръсната, като прах над морето.
Прекъсната, като мост над годините.
Моята памет е стъпкана!

Със ботуши, с черни грайфери,
По лицето, силни удари,
От безвременни,
платени войници,
Със нареждане:
“Заличавайте грубо!”

И се вее душата ми – бяло знаме.
Външността ми се рее със вятъра.
Срещам други души,
други външности, -
Безпаметни,
грубо стъпкани...


© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??