Mar 13, 2024, 12:28 PM

Суеверията 

  Poetry » Other
255 0 0

Мисленето е в основата на човешкото,

не бъди сляп, човече, истината ти виж!

Не вярвай на всичко, туй ти е грешката,

използвай си главата ти, недей да спиш!

 

Колко лъжи и суеверия има,

хората на гадателите вярват,

последните пари им взимат,

а думите им рядко се сбъдват.

 

Разума и логиката чуй ти,

от Господ са ти дарове те

да се ориентираш в света,

не бъди като малко дете!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??