Jul 5, 2018, 9:04 AM

Суинг Суинг 

  Poetry » Love
1032 1 4

Нежно пръсти докосват

клавишите на пианото!

Мелодия- провлачена и

някак си унасяща в транс!...

Саксофон му приглася-

бавна и изтръгната от

дълбините на душата

мелодия- наслада за

сетивата!... И контрабас-

опъват се баси- суинг

звучи в тоя късен час!...

В бара- красиви и наконтени

мъже и жени! Ухание

омайно на женски парфюм-

мъж в тъмен костюм

пуши пура и пие бренди,

дама сладко в ухото му

шепти!... И суинга звучи ли,

звучи! През гъстия цигарен

дим гледат ме твоите

очи- гласа ти гали слуха ми,

като сатен! Бъди тази лунна

нощ само с мен! Суинг!... Суинг!...

© Нако Наков All rights reserved.

Нека суинг звучи

  за теб, за мен,

всяка нощ и всеки

          ден...

   

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ох, така ме караш да се усмихвам от сърце... благодаря ти! И Вили така ми вика... Е нали съм поет бе хора... Благодаря ви и на двете!
  • Изненадваш отново...
    Така хубаво си пресъздал атмосферата...
    Нежна душичка си ти...
    Браво!
  • Благодаря, Вили за подкрепата! Нека звучи... 😊
  • Страхотно и с много въображение.
    Нека звучи...
    Поздрави.
Random works
: ??:??