Jan 13, 2009, 4:02 PM

Супермен в ла минор 

  Poetry » Humour
598 0 3
Песни за Канада НЛО изпя,
а пък Богдана нашта София възпя.
Нищо, че са кални улиците след проливен дъжд,
гаджета изтупани прощават
мъжките закачки не веднъж.
Супермен, Супермен, мислиш, че си ти.
Своята Америка бленуваш нощ и ден.
Гаджето до теб вярва и мълчи
и похапва мелба от лъжи.
Парламентът работи неуморно всеки час,
загрижено твори закони за всеки от нас.
Демокрацията наша процъфтявала била.
И пътуваме...
Къде?
Не знаем!
Трябвало търпение сега.
  

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??