Jun 23, 2008, 2:22 PM

Сутрешно, топло и сънено 

  Poetry » White poetry
1438 0 22

   devoted

 

 

Топло и сънено вдишвам

твоята утрин далечна.

Неканени

в мене преливат

тръпнещи

мигове нежност.

Сълзи тишина по прозореца,

отмерва години страдания...

Скрита,

в дланта ти живее

измечтана любов,

неизпитана...

Светло небе се разлива

в очите ми

ненагримирани

и никога слепи,

безименни.

Обгръщам извечно мечтите ти

и в тихата болка

на времето

докосвам със устни

съня ти

предсутрешно, топло и сънено...

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??