Nov 22, 2013, 10:26 AM

Светци и грешници 

  Poetry » Humour
834 0 7
Светци и грешници

И срещнаха се двама. Той и Тя,
един за друг създадени от Него.
Две половини на един плод цял,
тялом и духом за съюз родени.

Но за беда той беше жив светец-
„не пий, не пуши, по жени не ходи...“.
Тя-повече от него, към мъже
не хвърляше ни мисъл, нито поглед!

И затова разминаха се те...
Добре, че ходят грешници неверни-
да сторят грях ...и да родят дете.
Останат ли светците-ще изчезнем.

 

© Петя Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??