Jan 4, 2016, 5:40 PM

Светѝ! 

  Poetry » Phylosophy
266 0 0

                                                                            Ти

                                                                      Миг в мигà

                                                                 Безкрай в безкрая

                                                                      Всевечност

                                                                         Всемѝг

                                                                           Всетѝ

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??