Apr 17, 2010, 10:30 PM  

Светица 

  Poetry » Other
761 0 12

Не зная кой изпрати те на таз земя

от свойта плът и кръв да даваш?!

Не знам как хитри хора - хей така -

в очите ти те лъжат,

после грабят.

Навярно се досещаш,

защо ли никого не обвиняваш?!

В погледа ти свети доброта,

с устните  си прелестни

усмивки им даряваш.

Такава си, витална до космичност,

извън преставите за тоз живот.

Не можеш да си безразлична -

нали си цялата

изпълнена с любов.

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??