Светите братя Кирил и Методий,
на българската писменост отци.
Пред българский народ открили
необятни нови висини.
На българската писменост венец.
Имена, що слави всеки днес.
Имена, що никой не забравя,
служещи и днес за образец.
© Христина Семовска All rights reserved.