25.10.2007 г., 10:28 ч.

Светите братя Кирил и Методий 

  Поезия » Друга
2021 1 6

Светите братя Кирил и Методий,

на българската писменост отци.

Пред българский народ открили

необятни нови висини.

 

На българската писменост венец.

Имена, що слави всеки днес.

Имена, що никой не забравя,

служещи и днес за образец.

 

© Христина Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??