Със магнетична сила ме привличаш,
дъхът ти спира бързите стрелки...
Не трябват думи – знам, че ме обичаш:
живота си ти с мене сподели!
Трепти в гласа издайническа нота –
лиричен знак, че чувствата са живи!
Даряваш ми светлика на живота,
изпълваш ме с копнеж и сме щастливи!
И в този свят, по-често прозаичен,
не са ми нужни други адресати –
достатъчно е тебе да обичам,
че моят свят си ти... и любовта ти!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.