Apr 25, 2009, 6:13 PM

Светлина 

  Poetry » Love
566 0 2

 

Светлината е нещо прозрачно,

поглъща я капка тъга.

Изчезва в мига безвъзвратно,

когато затвориш врата.

 

Очите не могат да кажат

кой има, кой няма вина.

Но знаят, че няма да светят

от мисъл за нежна ръка.

 

Когато все търсиш и пак не намираш,

изгубваш и вярна следа,

но нужно е малко - недей да униваш!

Повярвай във мен и подай ми ръка!

 

Аз давам ти моята сила!

Дарявам на теб светлина!

© Живка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??