Светлината в края на тунела
е път към едно по-добро
и по-красиво място.
Светлината в края на тунела
ще ти помогне да се отървеш от самотата,
от депресията,
от агресията,
от критиките,
от конфликтите,
от разочарованието...
Светлината в края на тунела
помага ти да
излезеш от ада.
Светлината в края на тунела
отвежда те бързо и неусетно.
Светлината в края на тунела
е тъй красива и привлекателна.
С мен само тя е внимателна.
Само тя може да ми помогне...
Защо никой друг не се трогне?
Защо само аз се интересувам
защо не мога да рисувам?
Защо само аз се притеснявам,
че от другите се откроявам?
Защо само аз се питам
какъв е смисълът отново болка да изпитам?
Светлината в края на тунела.
Само тя може да помогне,
тъгата ми да се превъзмогне.
Светлината в края на тунела
всъщност е просто влак,
влак, чиято следваща спирка е рая...
© Киви All rights reserved.
Интересно къде се е дянала поезията???