Apr 14, 2011, 5:21 PM

Светъл празник 

  Poetry » For kids
1021 0 18

 

Дойде празник чуден –

днеска е Великден!

Цяла нощ съм буден,

не смея да мигна.

              Свещичка си нося,

              яйчица червени,

              след черква със Косьо

              да ги чукнем засмени,

                                че туй е за здраве –

                                късмет ни донесе.

                                За стари, за млади

                                днес Христос възкресе!

 

                  

 

 

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??