May 1, 2012, 7:41 PM

Светът във теб 

  Poetry
510 0 0

 

Не съм аз просяк, но не съм богат
и само във съня си съм различен.
Там прося, там раздавам благодат,
там чувствам се съвсем приличен.
Сънят ни е мечта, събираща в едно
слова, места, минало и бъдеще дори.
Горим това изгубено, рисуваме платно.
Летим, зовем деня отново да твори.

 

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??