Nov 24, 2018, 3:22 PM

Свири́ китаро 

  Poetry » Love, Other
428 2 1

Свири́ китаро в тая нощ разлюбена,

свири́ докато има сила в теб.

Възпей любов, която бе изгубена,

започнала със сладостта на мед.

 

Свири́, нека са тъжни всички улици,

огласяй наранената съдба.

Любов ли бе, щом цели хорски глутници,

затрупаха ни с грешност и вина?

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Направо от сърцето, Дани! Желая ти най-чистата любов, далеч от хорската завист!
Random works
: ??:??