Jan 7, 2024, 12:37 PM

Свобода 

  Poetry
176 0 0

Изваждаш ме от топлата комфортна зона,

разбирам ясно има нещо важно да науча.

Красиво е да полетя подобно птица волна,

приела болката на другия за моя, Аза ще заключа.

И ето повод да празнувам истински свободна.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??