Sep 22, 2012, 1:31 PM

Свобода 

  Poetry » Landscape
687 0 2

Мислех, че е пеперуда,

прелитаща край мен.

Оказа се, че е листо -

от бук, от кестен, може би от клен.

Разликата е във свободата -

пеперудата лети и е крилата,

а листото - то зависи от съдбата...

Мислеше си, че лети, лети,

но на земята май се приземи.

Правейки безброй салта,

то бавно падна във калта...

 

21.09.12

Санди

© Александра Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??